Vloerenbedrijf Enschede

Vloerenbedrijf Han Olde Olthof is gevestigd op het industrieterrein De Marssteden aan de rand van Enschede. Wij leggen onze zand-cement dekvloeren in de gehele regio rond Enschede, zoals omgeving Oldenzaal, Hengelo, Delden, Borne ofwel regio Twenthe.
Als vloerenbedrijf zijn we actief voor o.a. aannemers, onderaannemers, ZZPérs of rechtstreeks voor het MKB en particulieren.

Voor de kleinere zandcement vloeren draaien wij de mortel al in onze eigen centrale aan de werkplaats van ons vloerenbedrijf in Enschede. Van hier uit transporteren  wij de zand-cement mortel naar de werkplek of het bouwterrein waardoor de klant geen hinder of overlast ondervindt van machines, bouwafval e.d.

Dankzij onze complete installatie op de basis van ons vloerenbedrijf in Enschede zijn wij in staat om op unieke wijze de vloeren te verwerken voor bedrijven en particulieren. De kleine zandcementdekvloeren zijn veelal voor verbouwingen en renovaties zoals een badkamer, keuken, garage, keuken, bijkeuken, woonkamer, etc…

Voor vrijblijvende informatie kunt u via het offerteformulier contact opnemen met Vloerenbedrijf Han Olde Olthof te Enschede. Wij zullen uw aanvraag dan z.s.m. behandelen.